..."/>
ЗЕРТТЕУ

Жеуге жарамды қалдықтар

Ресейдегі Самара мемлекеттік технологиялық университетінің ғалымдары жемістер мен көкөністердің езбесінен саптыаяқ жасап шығарды. Пластификаторларды қолдана отырып жасалатын саптыаяқтар қайнаған суға шыдамды әрі жеуге де жарап тұр (дәмі кәдімгі жемістерге ұқсайды). Жобаның о бастағы мақсаты ғарышкерлердің ас қаптамалар көлемін азайту болған. Бұл – қоқыс полигондарын азайтуды көздеген ресторандар секілді кез келген мекеме үшін таптырмас өнертабыс.

Авторы: Бэкки Дэвис


Авторизация
*
*



Регистрация
*
*
*
Генерация пароля